fbpx

Szűcs Ágnes

Szűcs Ágnes portré

Kapcsolat

e-mail: agnesselazelet@gmail.com
telefon: +36 20 294 2720

Szűcs Ági vagyok. Sétáló coach Emellett Anya, Feleség, Nő és Segítő is.

Közel 13 éve dolgozom segítő szakmában. Több száz kliens és a velük való kapcsolódás és tapasztalás, megsokszorozta az élettapasztalatomat, ön- és emberismeretemet. Amennyit ők kapnak a közös munkából, én is hasonlót nyerek általuk, velük.

Elsősorban a munka világából ki- és belépő kliensekkel dolgoztam. Munka, hivatás és/vagy álláskeresés volt a hívószó, de a felmerülő nehézségek, dilemmák mélyebb megismerése mögött mindig megjelentek a személyes elakadások és magánéleti nehézségek. 

Mit nyújtok én? 

Meghallgatást, figyelmet, együttérzést, elfogadást, bizalmat, biztonságot, ahhoz, hogy a hozzám fordulók megtalálják saját válaszaikat.

Elmozdulást, új perspektívát, látásmódot, mélyebb önismeretet, mely hiszem, önszeretettel és önelfogadással együtt képes „falakat rengetni”, „világot megváltani”.

Egy számomra fontos gondolat, mely mottóként, hitvallásként végigkísérte a  szakmai tevékenységemet:

„Uram, adj türelmet,
Hogy elfogadjam, amin nem tudok változtatni,
Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,
Amit lehet, és adj bölcsességet,
Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.”

Assisi Szent Ferenc imája

Emellett fontos számomra – mivel vidéken élek, itt van az otthonom, a családom – hogy itt is elérhetőek legyenek olyan minőségi szolgáltatások, amelyekhez gyakran csak a fővárosban lehet hozzájutni.

Jelenleg főállású anya vagyok, több mint másfél éve. Megélve az ezzel járó érzelmek teljes spektrumát.  Legnagyobb felelősséggel járó, de mindemellett életem legszebb feladatának is érzem. 

A gyermekemmel otthon töltött idő alatt, egyre erősödött bennem a vágy, hogy tanuljak és fejlődjek és megtaláljam az egyéni utam a segítői szakmában.

„Ha Anya jól van, mindenki jól van” jeligére jelentkeztem a képzésre.

Személyes és szakmai utam szempontjából fontos mérföldkőnek tartom.

Haas Gyuri személye, szakmai hitelessége, embersége hívott elsősorban, de mindemellett, olyan közösséget kaptam és ismertem meg, amit nem is reméltem.