fbpx

Egyed-Schlégl Alexandra

Egyed-Schlégl Alexandra portré

Kapcsolat

e-mail: schleglszandra@gmail.com

Séta. Ízlelgetem a szót. Gyermekkorom jut eszembe róla, a megannyi hosszú séta az erdőben édesapámmal. Gyakran tettük ezt. Beszívtam a finom, friss erdei illatot és mentünk egyre beljebb és beljebb. Néha jólesően hallgattunk, az ág, kavics roppanását lehetett csak hallani cipőnk talpa alatt. Sokszor viszont ömlöttek a szavak bámulatos mélységekig…

Fiatalkorom óta figyeltem és hallgattam az embereket. Néztem az arcokat. Megannyi gond, fájdalom, szomorúság, persze azért öröm is. Volt, akit egyszer kellett kérdeznem, de volt, aki csak pár alkalom után nyílt meg nekem. Megannyi történet a hontalantól, szakmunkástól, ügyvédtől és orvostól, a cégvezetőtől, családanyáktól, családapáktól és még sokaktól. Rádöbbentem, hogy mennyire szüksége van mindenkinek egy kedves mosolyra, néhány jó szóra vagy egy kis beszélgetésre. Gyógyír ha kicsit kiöntheti a lelkét olyannak aki figyel rá, és arra is rádöbbentem, hogy én nagyon szeretem hallgatni az embereket és a történeteket, hogy mennyire megtisztelő és jóleső érzés, amikor velem osztja meg valaki az élete egy-egy részletét. 

Ahogy folyt az életem rengeteg önismeretre tettem szert, különböző könyvek, tanfolyamok révén. Végeztem Reikit, Kapcsolatteremtő gyógyítást, Théta healinget, Belső utazást. Megismerkedtem a  Germán medicinával, homeopátiával. Jártam sokszor családállításon, pszichodrámán. Voltam feleség, lettem elvált nő, később egy édes kisfiú édesanyja. Ma egy boldog feleség. Közben beosztott, majd üzletvezető, később cégvezető és keményen dolgozó nő egy férfias világban. Különböző szerepekben voltam és vagyok, ahol gyűltek az élettapasztalatok.

Ma már csak segíteni szeretnék másoknak. Így találtam rá Gyurira. Olvastam róla és egyre jobban megtetszett a sétáló coach képzése,hisz itt nem „új Gyurikat” gyártunk hanem önmagunkból a tapasztalatainkból „gyúrunk” egy olyan segítőt, aki segíthet az elakadásokban, megláttathatja a kérdésekre a válaszokat.