fbpx

SERPAHÁZ NYÍLT NAP 2024.01.06.

Mire jó a sétáló coaching? Kik csinálják és kik csinálhatják? Hogy működik a gyakorlatban? Én is kipróbálhatom? Kivel sétálhatok? Hol találkozhatok azokkal, akik már végzett sétáló coachok? És a jelöltekkel, akik még tanulnak? – Kérdések, amikre eddig nem kaptál választ személyesen. Vízkereszt napjának estéjén először lesz lehetőséged rá, hogy közvetlenül kapcsolódj azokkal, akik személyes tapasztalataik alapján szívesen válaszolnak.
.

Vízkereszt, vagy amit akar(ta)tok: személyes találkozás
a Serpaház közösségével a Magvető Caféban.

Mi ez?

$

Január 6-án szombaton 18:00-tól 21:00 óráig találkozunk a Magvető Caféban a Dohány u. 13. szám alatt. Azokat várjuk, akiknek a monitoron át történő kapcsolódáson túl fontos a személyes kapcsolódás. Akik érdeklődnek a sétáló coaching kipróbálása vagy a képzés iránt, de szeretnék előbb megnézni maguknak, hogy kik foglalkoznak ezzel, mit és hogyan tudnak megosztani róla. Ha érdekel a segítő kapcsolatnak ez a szokásostól eltérő, de rendkívül hatékony módja, tarts velünk szombat este. Ha hozol valakit, kérjük, ő is regisztráljon.
A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A résztvevők a belépéskor 120 ezer Ft értékű vouchert (ajándékutalványt) kapnak, amit a képzésre való jelentkezés esetén a tandíj fizetése során használhatnak fel.

Időpont

"

2024. január 6. 18:00-21:00 óráig

"

Helyszín

Magvető Café

1074 Budapest, Dohány utca 13. Megközelíthető a Fókusz Könyváruház felől is (Rákóczi út 14.)

Regisztrálok!

Itt iratkozhatsz fel a résztvevők listájára

"

Ez a szombat esti találkozó hozzájárulhat ahhoz, hogy másképp indítsd az évet, mint korábban. Pályamódosítók, akik már nem szeretnék folytatni, amit eddig csináltak, de nem tudják, hogyan tovább, gyakran bukkannak ránk, és indulnak el velünk a segítővé válás útján. Akadnak, akik tanultak már különböző módszereket, de nem tudtak elindulni és a serpaközösség támogatásával szerzik meg az induláshoz szükséges belső biztonságot. Vannak a csatlakozók között olyan szaksegítők is, akik gyakorolják a szakmát, de szeretnék szélesíteni az eszköztárukat.

Bármelyik csoportból érkezik a csatlakozó, nem sok idővel később arról számol be, hogy az új eszközök elsajátítása mellett a folyamat személyiségformáló ereje gyakorolta rá a legnagyobb hatást.