fbpx

Végzett sétáló coachok

A sétáló coach alapképzés 2023 áprilisában végzett tanulói

Bibor Gábor portré
Bibor Gábor

Gábor vagyok, Föld-lakó.

Dolgoztam különleges törődést igénylő emberekkel egy Camphill közösségben Walesben. Mozgáskorlátozott fiatalokkal az egykori Mozgáskorlátozottak Állami Intézetében a Marczibányi téren. Vezettem buszt a Dunakanyarban és katolikus kisközösséget Budán.

Tanári diplomám van, tanultam Gordon módszert, erőszakmentes kommunikációt, részt vettem sokszáz óra pszichoterápián, dolgoztam magamon egyéni coachingban és szupervíziós csoportban.

Több tucat területen dolgoztam eddig életemben, így sokféle embert volt lehetőségem megismerni. Szeretek beszélgetni, és képes vagyok kitartóan hallgatni. Szenvedélyesen érdekelnek a hétköznapi regények, amik mindannyiunk életében játszódnak.

Bogár Mónika Maya portré
Bogár Mónika Maya

A coach képzés egy hosszú, közel 10 éves önismereti úton „talált meg” 2018-ban. Ez előtt tanultam energia gyógyászatot, asztrológiát, családállítást, OH kártya instruktor vagyok és részt vettem pszichodráma csoportban is. Ez az út szükséges volt ahhoz, hogy magamat megismerve, türelemmel és belátással forduljak a fejlődés irányába. Ez a sokszínű tapasztalat támogatott abban, hogy azóta segíteni tudjam a hozzám fordulókat. Fontosnak tartom, hogy 18 éve vagyok szülő, ami szerintem a legjobb és legintenzívebb önismereti tréning. Vallom, hogy kellő önismeret nélkül nem létezik jó segítő, coach.

Hiszek a módszerben és az emberekben, ezért lettem segítő szakember. A bizalom kialakítását, az erőforrások felkutatását, az önismeret és az önbizalom erősítését igyekszem támogatni. Célom, hogy a kliens higgyen magában, a megoldásban, a kiútban. Óvó, értő figyelemmel, alkalmazkodással kínálom az eszközöket (life-, karrier-, art- coaching, asszociációs eszközök: OH kártya, Points of You, séta). Az elmúlt években nemcsak a magánszférában, de az üzleti szférában tevékenykedtem vezetőként, well-being keretében karrier coachként, vagy például a Műegyetem Állásbörzéjén rapid coaching keretében segítőként.

2022 ősze óta vagyok a Serpaház tanulója, a szakmai kíváncsiság hozott ide. Vágytam rá, hogy a „nagyvárosi serpaság” eszközeivel szélesítsem az eszköztáramat, hogy együtt sétálhassunk, fejlődhessünk. Inspirál a módszer, a szabadság, és az a fajta megnyílás, szárnyalás, amit a szabad levegő nyújtotta körülmények és a módszer hoznak/hozhatnak nekünk.

Szeretettel várom a magukat megismerni kívánó klienseket, akik kíváncsisággal és nyitottsággal néznek az ismeretlen helyzetekre, a változásra, az erőforrásaik előhívására. Szívügyem az önismeret, az újrakezdés, a reziliencia, ezek fejlesztése. Örömet okoz a közös munkában a játékosság, a mélység, a sokszínűség, és persze a humor elengedhetetlen. A közös utunk Rólad szól, Neked szól…

Kapcsolat

e-mail: maya@bogarmaya.hu
telefon: +36 30 824 6186
további elérhetőségek: linktr.ee/bogar.maya

Böröcz Edit Borbála portré
Böröcz Edit Borbála

Böröcz Edit Borbála vagyok. Elvált vagyok, két felnőtt gyermek édesanyja. Jelenleg Németországban, Münchenben élek.
Szinte egész életemben emberekkel, kamaszokkal foglalkoztam, tanítottam és segítettem őket. Gyakran csak meghallgattam őket, mert sokszor annyi is elég. És hallgatni azt nagyon tudok.
A sétáló coaching képzés számomra a tanulmányaim összefoglalását jelenti. Olyan lehetőség, amelyben el tudok indulni, segíthetek, és a saját életem is kiteljesedhet.
És hogy kinek szeretnék segíteni? Mivel sokat foglalkoztam kamaszokkal, adja magát, hogy tovább is szeretnék velük foglalkozni. Ismerem és megértem a problémáikat, és a velük való foglalkozást kevesen vállalják fel. Mivel elég sok addiktológiai tapasztalatot is szereztem, szívesen támogatom a függőséggel küzdőket, illetve a családtagjaikat a felépüléshez vezető úton.

Kapcsolat

Münchenben él és dolgozik
e-mail: boroczedit2@gmail.com
telefon: +4915210558848

Czapp Enikő portré
Czapp Enikő

Mindig is vágytam az emberi kapcsolódásra, a gyógyításra, a dolgok „kerekké tételére”, a művészet kifejező erejére. Segítő diplomáim mentén egyéni vállalkozóként most mindez egyben van. Az én művészi eszközöm a szó, a kifejezés, a beszéd, az írás. Ez fűzi egy szálra a tevékenységeimet is. A mentálhigiénés, a lelkigondozói, a homeopátiás tevékenységeimben a „Gyógyító Szó” a közös. Mindegy, hogy a segítésnek milyen útját választod. Segítői jelenlétemet minden esetben tudásom szintézisére törekvés, a gyógyítás szándéka, a minőségi szó, és az a jelenlét köti össze, ahogyan ezt teszem. Egy billegő székben ülök. Tudás és nem tudás, látható és láthatatlan határán. Nincsenek kész válaszaim. Nem vezetek. Nem adok direkt tanácsot. Közvetítek. Mint egy randiguru. Az egyén életének egy jelenben levő adott pontjából sorsa egészéhez. Tulajdonképpen nem is én gyógyítok, hanem a „Szó”, ami ebben a közvetítésben és jelenlétben kimondódik.

Segítői eszköztáram hamarosan kibővül a sétáló coach-sággal.

Miért pont ezzel?

  • Mert Gyuri ellenálhatatlan volt!
  • Mert imádok sétálni!
  • Mert szeretem a szabálytalant (kivinni a szabad térbe a többnyire zárt térben levő segítségnyújtást).

És, mert mindezért azt gondoltam, a sétáló coach-ság jól illik az eddigi sorba.

Kapcsolat

e-mail: czappeni@gmail.com
telefon: +36 30 335 7689
honlap: czappeniko.hu

Csanda Viktor portré
Csanda Viktor

Eredetileg IT szakember, kommunikációs menedzser, cégvezető – most már sétáló coach, azaz serpajelölt. Vezetőként sok éve dolgozom emberekkel. Törekszem támogatni őket a munkájukban, fejlődésükben. Amikor pedig felborul az életükben az egyensúly, az elakadások, magánéleti problémák kerülnek előtérbe, igyekszem támogatást nyújtani, hogy újra megtalálják a harmóniát. Én is megtapasztaltam, hogy milyen ennek az egyensúlynak a felborulása. Életem legnagyobb krízise volt a válásom. Megérezhettem, hogy mennyire képes megsemmisítő csapást mérni és átrendezni az életet egy pillanat alatt. Kilökni a bizonytalanba, az ismeretlenbe. Nagyon sokat segített, hogy olyan szakemberek nyújtottak kezet, akik nélkül valószínűleg sokkal kisebb fejlődési pályát futottam volna be. És most, sok száz óra önismeret és pszichoterápia után haladok afelé, hogy sétáló coachként támogathassam azokat, akik úgy érzik elakadtak életük valamely területén, felborult az egyensúly és valami nincs a helyén. Ha e sorokat olvasod, akkor lehet épp neked.

Kapcsolat

e-mail: viktor@csandaviktor.hu
telefon: +36 20 992 4249

Erős Melinda portré
Erős Melinda

20 éve gyakorlom az orvosi hivatásomat már a szó igazi és átvitt ertelmében is mint belgyógyász.

Kezdőként az emberi test kezelésén túlra nem terjedt a tudásom, de már a kezdet kezdetén tapasztaltam, hogy a gyógyulási folyamat elengedhetetlen része, hogy a lélek amennyire csak tud ép legyen a testben, különben fél munkát végzünk.

A kundalini jógában, a meditációban, hagmasszázsban és a Shakti táncban leltem olyan eszköztárra, amellyel hatékonyan segíthettem a pácienseim gyógyulási folyamatait, kiegészíthettem a testre fókuszáló kezelési módszereket.

Ezek a módszerek nagyon hatékonynak bizonyultak a szorongás illetve stressz oldásában.

Amikor telítődtem a bürökrácia béklyóival, bakancsba bújtam, minden elő- és felkészülés nélkül nekivágtam a Caminónak. Az úton elvesztek a korábban oly fontosnak hitt nagy célok. Csak egyetlen cél volt mindennap… megérkezni valahová. Elmozdulni onnan, ahol épp vagyok. Bátran mondhatom, sok-sok kilométer és belső beszélgetés után, de mindennap megérkeztem valahová. Nem mindig oda, ahová szerettem volna, de pontosan oda, ahonnan másnap az utat folytathattam.

Hiába vittem mindig a témát, a megoldásra váró problémáimat, valahogy mindig más téma és feladat kivánkozott elő a „lélekzsákomból”.

És ez pont így volt jó…

Egy hasonló kalandra hívlak, ha velem sétálsz. Válassz egy téged foglalkoztató témát a lélekhátizsákodból, jelöld meg a helyszínt, ahol szívesen sétálnál, bújj bele a bakancsodba, és engedd, hogy elkísérjelek mint egy serpa. A csodát ígérni nem tudom, azt sem, hogy az út végére megvilágosodunk, de azt biztosan állíthatom, hogy lépésről lépésre közelebb jutunk ahhoz a csodához, aki Te magad vagy.

Ilyen szuper jó módszer a sétáló coaching.

Ahogy George Calinescu irodalomtörténész mondta:

„Semmi sem igaz, ha nincs kipróbálva, semmi nincs kipróbálva, míg meg nem éltük.”

 

Várlak szeretettel:

Erős Melinda

 

Gálócsy Dávid portré
Gálócsy Dávid

Több mint két évtizede foglalkozom a testi-lelki jóllét kérdéseivel. Tanultam és tanítottam taichit, gyakoroltam más harcművészeteket, jógát, improvizatív táncot, légzéstechnikákat, relaxációt és meditációt. A pszichológiának különösen a transzperszonális irányzata fogott meg, a mentálhigiénés képzésemet is ebben a szemléletben végeztem el, majd erőszakmentes kommunikációval és a gyász feldolgozására szolgáló eszközökkel egészítettem ki tudásomat. Úgy tapasztalom, hogy ezeket az eszközöket séta közben alkalmazva ötvöződni tud a lazító, megnyugtató testmozgás és az önismereti munkának az a hatékony megközelítése, ahol célratörően, mégis tisztelettel közelítünk lelkünk fájdalmaihoz, belső konfliktusainkhoz, elakadásainkhoz, és ezek felderítésén keresztül keressük a válaszokat életünk kérdéseire és a továbblépés lehetőségeire.

Kapcsolat

e-mail: david.galocsy@gmail.com
telefon: +36 70 942 9921

 

sétálók
Kiss Bernadett portré
Kiss Bernadett

Alap végzettségemet tekintve tanár vagyok, de iskolában csak pár évig tanítottam. Az azóta eltelt 20 évben rájöttem, hogy a tanítás megmaradt az életemben, bármibe fogtam, és az nekem valami nagyon sokat adott, át akartam adni az élményt, az erről való tudást másoknak is. És mindnek az alapja a változtatás volt, hogyan tudok túllépni berögzült nézőpontjaimon, bármilyen területen, és ezzel hogyan lesz könnyebb és örömtelibb az életem. Ezzel változtak a dolgaim a betegségekkel kapcsolatosan, a szüléssel, gyerekneveléssel, szexualitással, párkapcsolattal, pénzzel, munkával – csak hogy a legfontosabbakat említsem. Igyekszem a fejemben lévő dobozok nélkül élni, persze minél több ilyenre fény derül, annál többre jövök rá, mi minden van még. De ebben is szívesen segítek, egy-egy séta erejéig is, hogy ráláss, neked milyen dobozaid vannak, amibe beletuszkolod magad?

Egyébként egy 18 éves lány és egy 16 éves fiú édesanyja vagyok, otthon szültem – talán ekkor kezdődött nálam az, hogy elkezdtem az életemben levő dolgokat megkérdőjelezni. Szerveztem Waldorf-iskolát, a gyerekeimnek magántanuló-csoportot, tanultam intimitás- és szexcoachingot, gyakorló Accesses vagyok, imádom a germán gyógytudományt és összefüggéseit, a gyerekeim születésétől fogva csak illóolajokat használunk mindenre, az érzelmi aromaterápia az egyik kedvenc területem. Most tanulok női szertartásvezetést, női körök tartását, és a kedvenc témám a női szexualitás, a nőket abban segíteni, hogyan fedezzék fel a testüket.

Kulcsfogalmak számomra az önismeret, a kreativitás, a sebezhetőség felvállalása, a tudatosság, a bizalom, az empátia és az odafigyelés.

A séta során bába vagyok, aki elkísér az utadon. Mint ahogy annak idején engem is kísért a bábám, nem „levezette” a szülést, csak kísért, hogy megszülethessen a babám. Közben, amikor nagyon fájdalmas volt, arra vártam, hogy majd segít, majd megmondja, hogy csináljam. És tudod, mikor bújt ki? Amikor rájöttem, hogy ő tényleg csak kísér engem, a saját erőmmel kell most megszülni. És akkor megszületett. Szóval én sem fogom megmondani, mit csinálj, de remélem, segíthetek, kísérhetlek a séta során, hogy megszülethessen benned valami új.

Kapcsolat

e-mail: gkissbernadett@gmail.com
telefon: +36 20 824 3336

László Károly portré
László Károly

Hosszú évek óta férfierő kutatással foglalkozom. A férfierő nem más, mint az a velünk született és őseinktől örökölt esszencia, ami a születésünktől fogva irányítja a viselkedésünket, társas kapcsolatainkat, meghatározza a világhoz fűződő viszonyunkat. Ezt idő közben formálja az apánktól, nagyapáinktól látott minta, a sport, a férfitársaság, az ellenkező nemmel kapcsolatos élményeink, megéléseink.
Kutatásaim során tapasztalt összefüggések, levont következtetések és a visszatérő minták alapján dolgoztam ki a Napodvagyok/Holdadvagyok párkapcsolatsegítő módszert, melyre alapozva sikeres párkapcsolati tanácsadó munkát végzünk a feleségemmel közösen.
Párkapcsolati regényem „Legközelebb” címen jelent meg 2021 decemberében.
Mérnöki diplomám megszerzése előtt, már az egyetemi éveim alatt is aktív versenysportoló voltam. A Testnevelési Egyetemen végzett sportedzői képzésem során lehetőségem volt dr. Lénárt Ágotától sportpszichológiát is tanulni.
Sportoló versenyzői pályafutásomat ketrecharc világbajnoki címmel fejeztem be.
Nagyvállalati vezetőként napi szinten támaszkodom sikerrel a több évtized alatt különböző képzések és önfejlesztés formájában elsajátított mentálhigiénés tudásomra, melyet az építőipari stresszkezelésben a mérnökök, menedzserek irányítása során éles helyzetben is alkalmazhatok, segítve vele a szakemberek, kollégák, beosztottak munkahelyi és adott esetben magánéleti problémáinak megoldását.
Három gyermek édesapjaként a gyermekekkel való kapcsolattartás, a gyermek-szülő viszony is kiemelt figyelmet élvez a munkám során. Rendszeresen foglalkozom általános iskolás csoportokkal mind fizikai, mind elméleti képzéseken.
Segítőként fontos feladatomnak tartom felkutatni férfitársaimban az esetleges elakadások valós okait, megfejteni és megérteni a mintákat, hiányokat és azok következményeit. Ezen eredmények ismeretével segítek irányt mutatni egy határozottabb, teljesebb, férfiasabb jövő felé.
A sétáló coachingban számomra összeér a természet, a mozgás és a sport szeretete a segítői munkámmal. Általában zöldövezeti környezetben sétálok a klienseimmel, mely során tanácsadással egybekötött, megoldásfókuszú coachinggal dolgozom.

Kapcsolat

e-mail: dingirinanna@gmail.com
telefon: +36 30 365 6767
honlap: napodvagyok.hu

Márton G Zsálya portré
Márton G. Zsálya

Sétálni nagyon jó. Beszélgetni is. A kettő együtt olyan felismeréseket hozhat, ami továbblendít. Gyurival 9 éve sétáltam először, aztán pár évenként még háromszor. Elég hamar megfogalmazódott bennem, hogy ezt szeretném megtanulni, így kapva-kaptam a lehetőségen.

Mindig féltem a szavaktól. Vajon át tudom-e adni a gondolataimat, érzéseimet? Ez a képzés megtanít arra, hogy vállaljam önmagam, a segítő, érzékeny énem, akit a hétköznapokban gyakran kívülállóként éltem meg. Nem átlagos módon látom a világot, ez segíthet, hogy egy problémára más szemszögből is rá tudjunk nézni.

Azt szoktam mondani magamról, hogy akasztott emberen kívül szinte már minden voltam, majd hatvan év alatt sok tapasztalat került a hátizsákomba. A természetgyógyászat, a spiritualitás irányából indultam, dúlaként, majd szülésznőként az életkezdésben, a gyermekvállalás problémakörében, gyászcsoportvezetőként az életvég, a veszteségek feldolgozásában tudok segíteni. A női lét sok nehézségét és szépségét megéltem és élem a mai napig. Két felnőtt lányom anyává nevelt. Folyamatosan képzem magam, bővítem az eszköztáramat.

Kapcsolat

e-mail: berillonit@gmail.com
telefon: +36 20 914 1292

Pácziné Grosz Katalin portré
Pácziné Grosz Katalin

Szociálpedagógus, szociális munkás, család- és párterapeuta, gyásztanácsadó, feleség, felnőtt gyerekek anyja, idős szülők gyereke, barát, munkatárs, 50+os nő. És még ki tudja mi minden szerep és lehetőség rejtőzik bennem, ami felfedezésre vár
A sétáló coaching képzés ennek a felfedezésnek a része. Lehetőség a tanulásra és fejlődésre. Kimerészkedés a megszokottból, új utak keresése.

Kapcsolat

e-mail: katalin.grosz45@gmail.com
telefon: +36 20 933 2854
honlap: groszkatalin.hu

Pappné Bodolai Rita portré
Pappné Bodolai Rita

Pappné Bodolai Rita vagyok feleség, anya, pedagógus, tréner, diáktanácsadó, mediátor, párkapcsolati, life és mindezek koronájaként👑 sétáló coach. 👣

Híve vagyok az önfejlesztésnek a folyamatos tanulásnak. 📖

A hozzámfordulók született segítőt találnak személyemben, aki a tanultakkal és a tapasztalataival felvértezve támogatja a változási folyamatokat. 🦯

Mottóm:
Ha én rendben vagyok más is rendben van körülöttem. 💕
Ha önmagamért mindent megteszek ezt sugárzom szeretteim felé is! 🔆

Te is így gondolod?

Kattints ide®️: onmagamert.hu
Hívd ezt a számot☎️: harmincas/963-6000
Írj nekem📧: prita.bodolai(kukac)gmail. com

 

Sirbik Márta portré
Sirbik Márta

Sirbik Márti vagyok, alapvégzettségemet tekintve okleveles pszichológus. Első választásom a pedagógiai pszichológia területére esett, erre szakosodtam. Később a gyermekeim születése a legkisebb korosztály nagy problémáira is érzékennyé és kíváncsivá tett, integrált szülő-csecsemő és kisgyermek konzulensi továbbképzésem során az étkezési, alvási, érzelemszabályozási problémákkal küzdő gyermekek és szüleik támogatásához sajátítottam el szakmai szempontokat, hatékony módszereket. Dolgoztam bölcsödében és iskolapszichológusként, illetve pedagógusokat támogató pszichológus szakértőként is az Oktatási Hivatalnál. 

Továbbá több mint 10 évet tudhatok magaménak a szociális szférában is, ahol fogyatékos, egészségkárosodott emberekkel, és szociális szakemberek személyiségfejlesztésével foglalkoztam, szakmai vezetői szerepkört is elláttam. Ehhez kapcsolódóan elvégeztem a komplex rehabilitációs mentori továbbképzést is. Szeretem az interdiszciplináris területeket, ahol több terület szakértelme összeadódik, és teamben lehet átütő eredményeket elérni.

Az utóbbi 5 évben kifejezetten szakemberek fejlesztésével foglalkozom, elsősorban a szociális szférában és az oktatás területén, de vállalkozókkal és a profit szektorban dolgozó vezetőkkel is dolgozom. Trénerkedem és egyéni folyamatokat kísérek szupervízió és coaching formájában.

A sétáló coaching ötletét egy ideje dédelgetem magamban. Az outdoor-feeling számomra mindig a szabadságot és lehetőségek kiaknázásának szélesebb palettáját jelentette – ezt szerettem volna szakmai szerepemben is megélni, kibontani. A Serpaház képzésére annak egyedisége, sokrétűsége és szisztematikus felépítettsége miatt esett a választásom. Inspiráló részese lenni valami új és jelentős dolog születésének. Bízom benne, hogy együtt növekedhetek nemcsak a legelső, hanem az utánunk képződő serpákkal, serpa teamekkel is.

Kapcsolat

e-mail: tm.levelek@gmail.com
telefon: +36 70 455 1679

hiányzó kép
Szűcs Ágnes portré
Szűcs Ágnes

Szűcs Ági vagyok. Sétáló coach jelölt. Emellett Anya, Feleség, Nő és Segítő is.

Közel 13 éve dolgozom segítő szakmában. Több száz kliens és a velük való kapcsolódás és tapasztalás, megsokszorozta az élettapasztalatomat, ön- és emberismeretemet. Amennyit ők kapnak a közös munkából, én is hasonlót nyerek általuk, velük.

Elsősorban a munka világából ki- és belépő kliensekkel dolgoztam. Munka, hivatás és/vagy álláskeresés volt a hívószó, de a felmerülő nehézségek, dilemmák mélyebb megismerése mögött mindig megjelentek a személyes elakadások és magánéleti nehézségek. 

Mit nyújtok én? 

Meghallgatást, figyelmet, együttérzést, elfogadást, bizalmat, biztonságot, ahhoz, hogy a hozzám fordulók megtalálják saját válaszaikat.

Elmozdulást, új perspektívát, látásmódot, mélyebb önismeretet, mely hiszem, önszeretettel és önelfogadással együtt képes „falakat rengetni”, „világot megváltani”.

Egy számomra fontos gondolat, mely mottóként, hitvallásként végigkísérte a  szakmai tevékenységemet:

„Uram, adj türelmet,
Hogy elfogadjam, amin nem tudok változtatni,
Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,
Amit lehet, és adj bölcsességet,
Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.”

Assisi Szent Ferenc imája

Emellett fontos számomra – mivel vidéken élek, itt van az otthonom, a családom – hogy itt is elérhetőek legyenek olyan minőségi szolgáltatások, amelyekhez gyakran csak a fővárosban lehet hozzájutni.

Jelenleg főállású anya vagyok, több mint másfél éve. Megélve az ezzel járó érzelmek teljes spektrumát.  Legnagyobb felelősséggel járó, de mindemellett életem legszebb feladatának is érzem. 

A gyermekemmel otthon töltött idő alatt, egyre erősödött bennem a vágy, hogy tanuljak és fejlődjek és megtaláljam az egyéni utam a segítői szakmában.

„Ha Anya jól van, mindenki jól van” jeligére jelentkeztem a képzésre.

Személyes és szakmai utam szempontjából fontos mérföldkőnek tartom.

Haas Gyuri személye, szakmai hitelessége, embersége hívott elsősorban, de mindemellett, olyan közösséget kaptam és ismertem meg, amit nem is reméltem.

Kapcsolat

e-mail: agnesselazelet@gmail.com
telefon: +36 20 294 2720

Valda Noemi portré
Valda Noémi

Könnyen megtalálom a közös hangot a fiatalokkal. A tudatos jelenlét fontosságát hangsúlyozom nem csak a sikeres szakmai, de a magánéletben is. Segítek az egyéni motiváció és erőforrások felderítésében, és azok kiaknázásában az élet bármely területén. A coaching folyamatban nagy hangsúlyt kap nálam az önismeret és az érzelmi rugalmasság fejlesztése.

A közös munka során érdeklődésem középpontjában az ember áll. Keresem az egyedit, a formabontót, a szabálytalant. Fontosnak tartom, hogy képesek legyünk lassabban élni.

Végzett mindfulness tréner vagyok.

A pszichológia mellett a gasztronómia és a kert is érdekel, komfortosan mozgok az IT-val kapcsolatos témákban is. Szívesen olvasok a neuroplaszticitásról, az agyi folyamatokról, az érzelmek szerepéről. Nagyon érdekel a kreativitás és a gondolkodás fejlesztése. Kifejezetten érdekel a Science of cooking, készítettem már szárított tojássárgáját, de füstöltem már vajat, fokhagymát, sőt juharszirupot is. Igazi River Cottage rajongó vagyok.

Villányi Sára portré
Villányi Sára

Mióta emberekkel beszélgetek érzem, hogy önmagam tudok lenni. Eddig kerülgettük egymást, újra és újra találkoztunk, a segítő szakma és én, most eljött az idő, hogy nem akarjuk egymást elengedni. Azt a figyelmemet és önmagamat tudom adni egy-egy konzultáción, amit hoztam, kaptam, tanultam sok képzésen, tanfolyamon és organikusan életem során. Ahogy én tanulok magamról, magamban, külső és belső információk alapján, úgy tudok még jobban, tisztábban és tudatosabban jelen lenni egy-egy beszélgetésben.

A serpaképző ehhez a belső munkához és tudatossághoz ad hozzá számomra, hiszen tanulunk a módszerekről, technikákról, a saját belső vívódásainkról egy nagyon erős és megtartó csoportban.

Kapcsolat

e-mail: villanyi.sara@gmail.com
telefon: +36 30 571 6726
honlap: ujraegysegben.hu