fbpx

Müllerné Varga Katalin (Katinka)

Kapcsolat

email: mullerne.varga.katica@gmail.com
telefonos kapcsolat: +36 70 246 9396

messenger név: Varga Katica Avantika

Séta helyszínek

3 gyermekes édesanya vagyok, 2. férjem mellett 6 éve boldog házas. Párkapcsolat javitó táncos foglalkozásokat tartok, ahol azon kaptam magam hogy már-már önismereti dolgokba hajló ill. életjobbító szösszenetek fordulnak ki a számból. Ezt nem szabad felkészületlenül hagyni, ezért vagyok itt. De kezdjük az elején:
9 éves koromba szerettem bele a táncba. Azóta mozgok és tanitok. Akikkel foglalkoztam, olyan titkokkal fordultak hozzám, amiket senkinek sem mertek elmondani. Jógaóráim, táncóráim és egyéb mozgásos tréningjeim alatt egyre többen nyiltak meg problémájukkal, kor- és nemfüggetlenül. Elboldogultam a 3 éves kisfiúval, meg a 98 éves nénikével is. Saját kútfőből ill. tapasztalataim alapján igyekeztem többé-kevésbé kezelni az adott helyzeteket. Csak azt figyeltem meg hogy mindig lefelé görbülő vagy egyenes szájból a végére mosolygóst varázsol a talákozásunk. Az illető felszabadul és kinyílik. Valamit letesz a batyujából és szívesen jön vissza.
4 évig tartó válásom alatt lelkileg összetiporva kezdtem el az önismeretet. Pszichoterápiára jártam, majd sokféle segítő csoportokba. Éreztem milyen jó ha nekem segitenek! Majdnem elvégeztem akkor egy pszichodráma csoportvezetői tanfolyamot, csak a válás miatti energia és pénzhiány mostanáig várakozást igényelt. Gyermekeimmel egyedül maradva esélytelennek tűnt hogy magamra figyeljek. De most itt vagyok!
Most már 20 éve önismereti csoportokba járok, edzem magam, elvégeztem egy Asszertiv Kommunikációs tréninget, jártam Sorsmodellezni és jelenleg szomatodrámára járok. Sokoldalúságom színezi hogy 16 nyelvet tanulok hobbiból, 10 éve egy kórusban énekelek, ahol fellépünk, akrojógázom, táncolok és falat mászok. Imádom a filmeket s most hogy nem én tartok filmklubbokat, járok helyette ilyenbe, ahol a végén megbeszélve a filmeket, sokat gazdagodik a látásmódunk, figyelmünk egymásra és az intuiciónk is. Az emberi kapcsolatokat tartom legfontosabbnak az életben. Mindig legyen kihez fordulnod, legyen valaki akire számíthatsz és olyan is akinek sértődés nélkül mondhatod hogy most hagyjon békén mert egyedül szeretnél lenni! Imádok baráti összejöveteleket szervezni és nyári táborokat tartani, tanítani és játszani.
Koreográfusként végeztem Londonban, minden zenét imádok és kérésre saját táncokat is készítek tanítványaimnak. Hiszem hogy a zene és a mozgás felszabadítja a lelket és ez kihat a gyógyulásunkra. Meseterápiával is szeretnék majd foglalkozni a jövőben és kicsiknek-nagyoknak mesélni. Ez is felszabadító! Jelenleg egy hatalmas álom megvalósításának a küszöbén állok.
Amit még fontosnak tartok az a megfelelő mederben tartott humor, ami szintén gyógyító hatású. Ha ma már megmosolyogtattál valakit, akkor a napod nem volt hiábavaló!