fbpx

Sirbik Márta

Kapcsolat

e-mail: tm.levelek@gmail.com
telefon: +36 70 455 1679

Sirbik Márti vagyok, alapvégzettségemet tekintve okleveles pszichológus. Első választásom a pedagógiai pszichológia területére esett, erre szakosodtam. Később a gyermekeim születése a legkisebb korosztály nagy problémáira is érzékennyé és kíváncsivá tett, integrált szülő-csecsemő és kisgyermek konzulensi továbbképzésem során az étkezési, alvási, érzelemszabályozási problémákkal küzdő gyermekek és szüleik támogatásához sajátítottam el szakmai szempontokat, hatékony módszereket. Dolgoztam bölcsödében és iskolapszichológusként, illetve pedagógusokat támogató pszichológus szakértőként is az Oktatási Hivatalnál.

Továbbá több mint 10 évet tudhatok magaménak a szociális szférában is, ahol fogyatékos, egészségkárosodott emberekkel, és szociális szakemberek személyiségfejlesztésével foglalkoztam, szakmai vezetői szerepkört is elláttam. Ehhez kapcsolódóan elvégeztem a komplex rehabilitációs mentori továbbképzést is. Szeretem az interdiszciplináris területeket, ahol több terület szakértelme összeadódik, és teamben lehet átütő eredményeket elérni.

Az utóbbi 5 évben kifejezetten szakemberek fejlesztésével foglalkozom, elsősorban a szociális szférában és az oktatás területén, de vállalkozókkal és a profit szektorban dolgozó vezetőkkel is dolgozom. Trénerkedem és egyéni folyamatokat kísérek szupervízió és coaching formájában.

A sétáló coaching ötletét egy ideje dédelgetem magamban. Az outdoor-feeling számomra mindig a szabadságot és lehetőségek kiaknázásának szélesebb palettáját jelentette – ezt szerettem volna szakmai szerepemben is megélni, kibontani. A Serpaház képzésére annak egyedisége, sokrétűsége és szisztematikus felépítettsége miatt esett a választásom. Inspiráló részese lenni valami új és jelentős dolog születésének. Bízom benne, hogy együtt növekedhetek nemcsak a legelső, hanem az utánunk képződő serpákkal, serpa teamekkel is.