fbpx

Pál Gyöngyi

Kapcsolat

e-mail: setalocoach@gmail.com
mobil: +36 20 348 8852

Séta helyszínek

Margitsziget, Városliget, Gellérthegy, Vár. Megbeszélés szerint messzebbre is megyek.

Tükröd vagyok, útitársad.  Anya, nő, ember. Nehézségekkel, félelmekkel, elhárított akadályokkal, megdolgozott szintekkel. Pont olyan vagyok, mint Te.

Abban hiszek, hogy a szeretet és az empátia az, ami végül gyógyít. Az elfogadás. Feltétel nélkül. Elvárások nélkül. A megtartás. A biztonság. Akkor erős leszel. Akkor Te is képes leszel elfogadni magad. Szeretni magad.

Érezted már, hogy valaki rád figyel? Ténylegesen figyel! Lát! Nem címkéz, nem alkot véleményt, nem mondja, “szedd már össze magad!”” Nem okoskodik, “csak” van!

Számomra a coaching egy érzés Közted (mint kliens, mint barát, mint útkereső) és köztem (mint coach, kísérő, útitárs, támogató között).

A coaching nem előre meghatározott forgatókönyv, nem egy tanterv, kijelölt pontok követése. A coaching Te meg én, kettőnk egymásra hatása, ahol a folyamatot ugyanúgy alakítod Te, mint én. Egy zenemű, egy tánc. A coaching mély kapcsolódás. Akár csak pár órára találkozunk, akár pár hónapra.

Mit ad a séta? Szóljanak helyettem itt azok, akik megtiszteltek bizalmukkal.

Nagyon érdekes volt a sétáló coaching, nagyon könnyen meg tudtam nyílni Gyöngyi előtt és csak jöttek a gondolatok. Sok dologra rá tudtunk világítani, volt HŰHA felismerésem és más nézőpontból is rá tudtam nézni a problémámra. A séta közben leültünk egy padra és ott annyira jelen tudtam lenni. Nagyon szép folyamaton mentünk végig, és különleges volt a módszer, amit használtunk. Nagyon tetszett, hogy nem csak a kommunikációval oldottuk a bennem lévő blokkokat. 2 hét telt el azóta és sokkal felszabadultabbnak érzem magam.Nagyon érdekes volt a sétáló coaching, nagyon könnyen meg tudtam nyílni Gyöngyi előtt és csak jöttek a gondolatok. Sok dologra rá tudtunk világítani, volt HŰHA felismerésem és más nézőpontból is rá tudtam nézni a problémámra. A séta közben leültünk egy padra és ott annyira jelen tudtam lenni. Nagyon szép folyamaton mentünk végig, és különleges volt a módszer, amit használtunk. Nagyon tetszett, hogy nem csak a kommunikációval oldottuk a bennem lévő blokkokat. 2 hét telt el azóta és sokkal felszabadultabbnak érzem magam.

Szívből ajánlom Gyöngyit és hálás vagyok érte 🤍✨ (India K., 2024.05.08)

Nagyon Köszönöm Gyöngyi azt a közel 4 órát, amit a napsütésben együtt töltöttünk!

Az értő figyelmed, a segítő jobbot támogatta a belső egyensúlyom.

A racionális felismerések mellett a biztonságos, pihentető közeget teremtetted meg!

Szeretettel ajánlom Gyöngyit! 🙂 (Lídia F., 2024.02.19)

Nem tudom szavakba önteni, amit ma kaptam Tőled, a sarkon ahol elváltunk még fel sem fogtam, de itthon bámulva ki a képemből jöttem rá, hogy olyat adtál, amit nem minden nap kap az ember lánya. Semmi sem reménytelen, még az én koromban is van értelme előre nézni… a szörnyeket meg igen is le fogom győzni….!

Végtelenül hálás vagyok és nagyon szépen köszönöm.

Már szebbnek látom a holnapot, holnaputánt és a többit.

Köszönöm, köszönöm és megint csak köszönöm!

De jóóóóóóó ❤❤❤ (Katalin F., 2023.10.27)

A napokban lehetőségem nyílt részt venni egy önismeret-fejlesztő konzultáción, és azt kell mondanom, hogy hihetetlenül felemelő élmény volt. Gyöngyi a “kalandozásunk” első pillanatától támogatással és őszinte empátiájával fordult felém, ezzel olyan biztonságos közeget hozva létre, amelyben még saját magam számára is meglepő könnyedséggel tudtam megnyílni.

Nem csupán értékes iránymutatást nyújtott, hanem olyan légkört teremtett, ahol teljes mértékben elfogadva és megértve éreztem magamat. Már az első konzultációnktól szellemileg feltöltődtem, és új lendületet kaptam. Mondhatni „megadta a kezdő lökést” ahhoz, hogy a kudarctól való félelmemet leküzdve belefogjak általam régóta vágyott, de halogatott dolgokba.

Ami igazán megkülönbözteti Gyöngyit a pályatársaitól, az a konzultációs kereteken kívül is nyújtott folyamatos támogatás és őszinte érdeklődés. Elkötelezettsége túlmutat a “hivatalos” terapeuta szerepkörrel szemben támasztott elvárásokon.

Aki bele mer vágni vele egy önismereti kalandozásba, az nem csak saját maga, de egy szakmailag kiváló és emberileg is csodálatos személy megismerésével gazdagodhat.

Hálás vagyok, hogy elindított és velem tart az önmegismerés- és elfogadás útján.

Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek! 💓 (Anna Gy., 2023.08.07)