fbpx

Németh Szilvia

Kapcsolat

időpontfoglaló

Séta helyszínek

Budapest, Dunakanyar

Önismereti utamat 2004-ben kezdtem, amikor az élet egyértelművé tette, hogy muszáj feldolgoznom egy mélyen eltemetett gyerekkori traumát. Így kerültem először több évre pszichoterápiába, majd tovább nyitogattam belső világomat az erőszakmentes kommunikáció és más önismereti csoportok segítségével. 2008-ban érdeklődésem a testorientált módszerek felé fordult, hogy a verbálisan nem hozzáférhető részeimmel is kapcsolatba tudjak kerülni, így végeztem autogén tréninget, érintésterápiát, kranioszakrális terápiát, jártam Muscle Effect Threrapy-ra, transztáncra, gyakoroltam ülő és mozgásmeditációt.

Útközben ráleltem egy hawaii és polinéz gyökerekkel rendelkező masszázs és testmunka módszerre, amit 2014 óta a legnagyobb örömmel végzek. Megtaláltam benne a kapcsolódásnak egy egészen különleges mélységét, valamint azt a flow élményt, amiben megmerítkezve az ember őszintén megmutathatja legigazibb énjét.

Ma már a Dunakanyarban élek az erdő mellett. Esszenciális számomra az erdő közelsége, az avar illata, az állatok hangjai, a szél susogása. 2018-ban elvégeztem egy nemzetközi erdőfürdő vezető képzést, majd a rákövetkező évben tovább mélyítettem tudásomat és természetkapcsolatomat az amerikai Animas Valley Institute berkein belül. Jelenleg is képződöm ezen a területen.

Erdei sétáimon segítségül hívhatjuk a természetet, hogy utat s tükröt mutasson nekünk.
Ha inkább az érintés világa szólítana meg téged, akkor szeretettel látlak egy BodyWalk alkalmon, amikor ötvözzük a sétáló coachingot a szakrális hawaii lomilomi masszázzsal.
És természetesen egy klasszikus sétáló coachingban is örömmel kapcsolódom veled.

 „Valahol jó és rossz között létezik egy kert… Ott találkozunk.” – Rumi