fbpx

Mikó Gabriella

Kapcsolat

email: : mikogaby@gmail.com
telefonos kapcsolat: +36 70 422 6270

Séta helyszínek

Budapest – (Megbeszéljük…! 😉)

A sétáló coaching számomra egyfajta meghitt, megtartó, biztonságos világ, ahol nincs más csak te, a rád irányuló figyelmem és a természet. Itt a madarak csivitelése mellett nem csak a szavaknak van helye, hanem a mindent elmondó csendnek is, szabadon potyoghatnak a könnyek és a kacajok is utat találnak. Kötetlen beszélgetés arra az esetre, ha úgy érzed, hogy elakadtál az életedben, megrekedtél egy szituációban, esetleg újra és újra ugyanabba a gödörbe lépsz és nem tudod az okát, ha trauma ért vagy betegségben szenvedsz. Ha úgy érzed, a megoldáshoz szükséged van egy „külső szemre” szólj, és ott leszek melletted! Titkaid őrzője vagyok, mert ez egy meghitt kapcsolódás, mely elköteleződött bizalmon alapszik.
A sétánk eredménye nem biztos, hogy azonnal megmutatkozik mert nem megmondó ember vagyok, aki tuti tippel áll eléd! 😊 Arra törekszem, hogy együtt megmozgassunk egy beszorult követ, hogy elindulhasson akár egy sziklafal is.
Ki vagyok én? Egy mosolygós nő, aki ugyanolyan problémákon ment keresztül, mint te. Egy nő, aki krónikus és daganatos betegként aktívan dolgozik az egészségügyben, ezért (is) segítek neked szívesen, ha egy pozitív diagnózis után hirtelen megváltozott életed nehézségeivel kell farkasszemet nézned!

Egy hatalmas pofon után kezdtem odafigyelni a jelenemre és a vágyott jövőképre.
A megtett utamon nagyszerű segítők, mentorok és trénerek álltak mellettem, de a belső küzdelem magányos tevékenység. Sokszor jól jött volna egy útitárs, akivel mély és őszinte beszélgetést folytathatok egy kávé mellett, vagy simán csak egy nagy kövön ülve, melyet úgy fedeztünk fel, hogy azt sem figyeltük, hogyan jutottunk oda. Bizonyos helyzetekben szívesebben nyíltam meg számomra teljesen idegen ember előtt – talán az a tudat vezérelt, hogy nagy eséllyel nem is látom őt többé. Ezért hiszek a sétáló coaching erejében!
Szeretnék számodra az az ember lenni, akire mindig vágytam: egy sétatárs, egy lélekmentor, egy két lábon járó lelkierő, egy elérhető kapaszkodó, de ne feledd: a csoda te magad vagy!