fbpx

Márton G. Zsálya

Kapcsolat

e-mail: berillonit@gmail.com
telefon: +36 20 914 1292

Sétálni nagyon jó. Beszélgetni is. A kettő együtt olyan felismeréseket hozhat, ami továbblendít. Gyurival a kezdetekkor sétáltam először, aztán pár évenként még háromszor. Elég hamar megfogalmazódott bennem, hogy ez egy szuper módszer, így kapva-kaptam a lehetőségen, amikor elmondta, hogy továbbadná a tudását.

Sokáig féltem a szavaktól, vajon át tudom-e adni a gondolataimat, érzéseimet? Ez a képzés megtanított arra, hogy vállaljam önmagam, a segítő, érzékeny énem, akit a hétköznapokban gyakran kívülállóként éltem meg. Nem átlagos módon látom a világot, ez segíthet, hogy egy problémára más szemszögből is rá tudjunk nézni.

Azt szoktam mondani magamról, hogy akasztott emberen kívül szinte már minden voltam, majd hatvan év alatt sok tapasztalat került a hátizsákomba. A természetgyógyászat, a spiritualitás irányából indultam. Dúlaként, majd szülésznőként az életkezdésben, a gyermekvállalás problémakörében, gyászcsoportvezetőként az életvég, a veszteségek feldolgozásában tudok segíteni. Két (már felnőtt) lányom anyává nevelt, elváltam, többször újrakezdtem.

A női lét sok nehézségét és szépségét megéltem és élem a mai napig, de férfiakkal is szívesen sétálok, érdekel a gondolkodásuk. Széles az érdeklődési köröm, nyitott vagyok a világra, folyamatosan képzem magam, bővítem az eszköztáramat.