fbpx

László Károly

László Károly portré

Kapcsolat

e-mail: dingirinanna@gmail.com
telefon: +36 30 365 6767
honlap: napodvagyok.hu

Hosszú évek óta férfierő kutatással foglalkozom. A férfierő nem más, mint az a velünk született és őseinktől örökölt esszencia, ami a születésünktől fogva irányítja a viselkedésünket, társas kapcsolatainkat, meghatározza a világhoz fűződő viszonyunkat. Ezt idő közben formálja az apánktól, nagyapáinktól látott minta, a sport, a férfitársaság, az ellenkező nemmel kapcsolatos élményeink, megéléseink.
Kutatásaim során tapasztalt összefüggések, levont következtetések és a visszatérő minták alapján dolgoztam ki a Napodvagyok/Holdadvagyok párkapcsolatsegítő módszert, melyre alapozva sikeres párkapcsolati tanácsadó munkát végzünk a feleségemmel közösen.
Párkapcsolati regényem „Legközelebb” címen jelent meg 2021 decemberében.
Mérnöki diplomám megszerzése előtt, már az egyetemi éveim alatt is aktív versenysportoló voltam. A Testnevelési Egyetemen végzett sportedzői képzésem során lehetőségem volt dr. Lénárt Ágotától sportpszichológiát is tanulni.
Sportoló versenyzői pályafutásomat ketrecharc világbajnoki címmel fejeztem be.
Nagyvállalati vezetőként napi szinten támaszkodom sikerrel a több évtized alatt különböző képzések és önfejlesztés formájában elsajátított mentálhigiénés tudásomra, melyet az építőipari stresszkezelésben a mérnökök, menedzserek irányítása során éles helyzetben is alkalmazhatok, segítve vele a szakemberek, kollégák, beosztottak munkahelyi és adott esetben magánéleti problémáinak megoldását.
Három gyermek édesapjaként a gyermekekkel való kapcsolattartás, a gyermek-szülő viszony is kiemelt figyelmet élvez a munkám során. Rendszeresen foglalkozom általános iskolás csoportokkal mind fizikai, mind elméleti képzéseken.
Segítőként fontos feladatomnak tartom felkutatni férfitársaimban az esetleges elakadások valós okait, megfejteni és megérteni a mintákat, hiányokat és azok következményeit. Ezen eredmények ismeretével segítek irányt mutatni egy határozottabb, teljesebb, férfiasabb jövő felé.
A sétáló coachingban számomra összeér a természet, a mozgás és a sport szeretete a segítői munkámmal. Általában zöldövezeti környezetben sétálok a klienseimmel, mely során tanácsadással egybekötött, megoldásfókuszú coachinggal dolgozom.