fbpx

Láposi Gabriella

Láposi Gabriella portré

Kapcsolat

e-mail: gaboanya@gmail.com
mobil: +36 70 774 9345

Séta helyszínek

Székesfehérvár és környéke, legfőképpen a Gaja szurdok Balinka és Fehérvárcsurgó közötti szakasza. Igény szerint messzebbre is elmegyek.

Láposi Gabinak lenni izgalmas, lelkesítő és sokszínű. Benne van négy tehetséges gyermek, népes család a Bakony lábánál, szobrász hivatás, a zene, olykor a tanítás.

Alkotói szemléletem nagy segítséget jelent időközben megszerzett segítő szakmámban, az alternatív vitarendezésben is, ahogy azt is ízesebbé teszi, ahogy Veled sétálok majd.

Tanárként számos éven át foglalkoztam kisebb és nagyobb gyerekekkel. Az alternatív nevelési módszerek híve vagyok, de a hagyományos oktatásban is bőven volt részem.  Ezáltal széles palettáját ismerem a gyerekekkel való együttműködésnek. Családok elakadásainál, szülői szerepek rendezésénél jól szokott jönni a többféle világ megtapasztalása, akár a természetes életmód, vagy az otthonszülés révén nyert tapasztalataim. 

Évek óta működő női körünkben számtalan történet jött közel hozzám, ami segített, hogy mind a férfi, mind a női oldalt, a párkapcsolatot, szerepeket, hivatást, és ezek összefüggéseit szélesebb látószögből láthassam. 

Vajon mit adhat számodra, ha veled tartok egy sétában?