fbpx

Kiss Bernadett

Kapcsolat

e-mail: gkissbernadett@gmail.com
telefon: +36 20 824 3336

Alap végzettségemet tekintve tanár vagyok, de iskolában csak pár évig tanítottam. Az azóta eltelt 20 évben rájöttem, hogy a tanítás megmaradt az életemben, bármibe fogtam, és az nekem valami nagyon sokat adott, át akartam adni az élményt, az erről való tudást másoknak is. És mindnek az alapja a változtatás volt, hogyan tudok túllépni berögzült nézőpontjaimon, bármilyen területen, és ezzel hogyan lesz könnyebb és örömtelibb az életem. Ezzel változtak a dolgaim a betegségekkel kapcsolatosan, a szüléssel, gyerekneveléssel, szexualitással, párkapcsolattal, pénzzel, munkával – csak hogy a legfontosabbakat említsem. Igyekszem a fejemben lévő dobozok nélkül élni, persze minél több ilyenre fény derül, annál többre jövök rá, mi minden van még. De ebben is szívesen segítek, egy-egy séta erejéig is, hogy ráláss, neked milyen dobozaid vannak, amibe beletuszkolod magad?

Egyébként egy 18 éves lány és egy 16 éves fiú édesanyja vagyok, otthon szültem – talán ekkor kezdődött nálam az, hogy elkezdtem az életemben levő dolgokat megkérdőjelezni. Szerveztem Waldorf-iskolát, a gyerekeimnek magántanuló-csoportot, tanultam intimitás- és szexcoachingot, gyakorló Accesses vagyok, imádom a germán gyógytudományt és összefüggéseit, a gyerekeim születésétől fogva csak illóolajokat használunk mindenre, az érzelmi aromaterápia az egyik kedvenc területem. Most tanulok női szertartásvezetést, női körök tartását, és a kedvenc témám a női szexualitás, a nőket abban segíteni, hogyan fedezzék fel a testüket.

Kulcsfogalmak számomra az önismeret, a kreativitás, a sebezhetőség felvállalása, a tudatosság, a bizalom, az empátia és az odafigyelés.

A séta során bába vagyok, aki elkísér az utadon. Mint ahogy annak idején engem is kísért a bábám, nem „levezette” a szülést, csak kísért, hogy megszülethessen a babám. Közben, amikor nagyon fájdalmas volt, arra vártam, hogy majd segít, majd megmondja, hogy csináljam. És tudod, mikor bújt ki? Amikor rájöttem, hogy ő tényleg csak kísér engem, a saját erőmmel kell most megszülni. És akkor megszületett. Szóval én sem fogom megmondani, mit csinálj, de remélem, segíthetek, kísérhetlek a séta során, hogy megszülethessen benned valami új.