fbpx
Szerda esti serpalive

Hogyan kerülsz egyre közelebb önmagadhoz azzal, hogy megtanulsz másoknak segíteni?

Az ingyenes LIVE időpontja: 2023. szeptember 27., szerda, 18:45

Tudod, mennyit segíthet egyetlen séta is annak, aki foglyává vált egy helyzetnek, amiből nem találja a kiutat? Tudod, hogy te is válhatsz olyan segítővé, aki az újjászületésnél bábáskodik? Tudod, milyen rövid, de intenzív út áll az előtt, aki sétáló coach szeretne lenni? Ha ősszel belevágsz, tavasszal már elkezdheted a praxisépítést. Érdekel, hogyan? Akkor gyere, vegyél részt az ingyenes live-on!

„A csapból is pszichomókusok folynak” „Túl sok idő, amíg eljutok addig, hogy ebből éljek” – mantrázzák. Téged is ez tart vissza?

A szerda esti online találkozó megismertet a valódi lehetőségeiddel.

A live közelebb hozhat ahhoz, amit eddig elhessegettél: miért pont én? Nincs kellő előképzettségem. Vagy annyit tanultam már, de valami hiányzott ahhoz, hogy bele merjek vágni. Az a valami, amit keresel, itt van előtted.

Néhány cím a sok közül


Mik a csatlakozás feltételei?

Biztos-e, hogy ez nekem való?

Jöhetek-e más szakmából?

Mit tanulunk és hogyan?

Milyen tanúsítványt kap, aki végez?

Mik a vizsgafeltételek?

Milyen támogatást kapok, ha végeztem?

Néhány cím a sok közül


Mik a csatlakozás feltételei?

Biztos-e, hogy ez nekem való?

Jöhetek-e más szakmából?

Mit tanulunk és hogyan?

Milyen tanúsítványt kap, aki végez?

Mik a vizsgafeltételek?

Milyen támogatást kapok, ha végeztem?

Ha szeretnél előzetes benyomást szerezni a képzésvezetőről, besurranhatsz a live előtt tartott előadására is. Magáról a képzésről háromnegyed héttől lesz szó, de közvetlenül előtte hattól háromnegyed hétig külön előadás zajlik ugyanabban a teremben. „Ugyanabban a teremben”, ezt úgy értem, hogy azon a linken, amit a live-ra küldünk, akár hat óra előtt is csatlakozhatsz, ha érdekel, hogy miről és hogyan beszél, tanít a serpa.

Az ingyenes LIVE időpontja:
2023. szeptember 27., szerda, 18:45 óra

Érdekelnek a válaszok? Jelentkezz az élőben zajló, INGYENES LIVE-ra! Tarts velünk!

séta

megtett lépés

kilométer

Ki tartja a LIVE-ot?

Szia, Haas György vagyok, a sétáló coaching bevezetője Magyarországon.

Serpa, mert tehervivőként kísérem a hozzám fordulókat. Nagyvárosi serpa, mert nem a Himaláján, hanem az önmagukhoz vezető ösvényeken csatangolok velük utcákon, tereken, hidakon át.

Azok vágnak neki velem a sétának, akik úgy érzik, hogy elakadtak: egy idő óta körbe-körbe járnak, mindig visszajutnak oda, ahonnan elindultak, mint a hómezőn, ahol nem látni igazodási pontot. A séta több mint tízezer lépése során azt az egyet keressük, amelyik kivezet ebből a körből.

A Sétálj velem tizedik évében elérkezett az idő, hogy átadjam a stafétát. Ezer sétálóval tízezer kilométeren megtett tizenkétmillió lépés után megtanítalak rá, hogyan kövesd a példámat.

Találkozzunk!

 

Add meg az elérhetőségeidet, hogy be tudj kapcsolódni!

E-mail cím nem megfelelő
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is. Köszönöm.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!