fbpx

Coach képzés másként.
Élőben, mint a küzdősportoknál.
10 hétvége, ami megváltoztat.

2024. május 29., szerda 18:45

Ha jelentkezel a szerda esti online tájékoztatóra, felmérheted, hogy mire van szükséged inkább: arra, hogy magaddal kerülj jobb kapcsolatba, arra, hogy másoknak segíts, vagy mindkettőre. A Serpaházban mindkét úton társakra találsz. Együtt messzebbre juttok.
Adj esélyt a saját utad megtalálására és tarts velünk szerdán! 
Az a valami, amit keresel, itt van előtted

Haas György portré

A szerda esti online találkozón érezni fogod, hogy megszólít-e a lehetőség.

A változás

Hogyan segíthet egyetlen séta is annak, aki foglyává vált egy helyzetnek, amiből nem találja a kiutat? Az intenzív képzés résztvevői magukon tapasztalják meg ezt a változást, amikor elmozdul, amit mozdíthatlannak hittek.  A képzés során kivétel nélkül mindenki sétál, de másképp, mint addig bármikor. Ennek során személyesen válnak részesévé annak transzformációnak, amit a többiek odaszentelt figyelme és tanúsága emel beavatás szintű élménnyé. 

Intenzív

254 nap. 10 teljes hétvégén személyes találkozás, 99 óra online oktatás. Összesen 309 órát töltünk, tanulunk és gyakorlunk együtt. A személyes tanulás, gyakorlás, olvasás, leírások, séták azonban ennél is több időt igényelnek. Ezt a 36 hetet a résztvevők különleges élményt adó, de teljes odafordulást igénylő életszakasznak mondják, amit lehet, de nem érdemes fél gőzzel csinálni. Azt javasolják, hogy csak az vágjon bele, aki úgy érzi, hogy elég volt, lépni akar.

Közösség

Sétáló coach képzés és közösség. Ez szerepel a logónkban. A megtartó közösség szerepe ugyanolyan fontos, mint a tudásbővítés és készségfejlesztés egyéb elemei: a résztvevők kapcsolata a tanulás és fejlődés egyik legfontosabb forrása. Nálunk nem leszel egyedül: a képzésvezetőn és vendégtanárokon kívül társaid és a korábban végzett csoportok mentorai is segítenek abban, hogy ne az történjen veled, mint sokhelyütt, ahol tananyagot kapsz személyes támogatás nélkül.

Miért érdemes szerdán 18:45-kor velünk tartanod?

„Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak” (Mt 22, 1-14) Akik a segítő kapcsolat segítő oldalán állnak, azok többsége a szolgálatot tartja hivatásának, a szolgáltatástól, ami anyagi vonzattal is jár, idegenkednek. Ha elfogadod a meghívást, ráérezhetsz, hogy az erkölcsi és anyagi megbecsülés nem ellentétei, hanem kiegészítései egymásnak,

Szia, Haas György vagyok, a sétáló coaching bevezetője Magyarországon.

Serpa, mert tehervivőként kísérem a hozzám fordulókat. Nagyvárosi serpa, mert nem a Himaláján, hanem az önmagukhoz vezető ösvényeken csatangolok velük utcákon, tereken, hidakon át.

Azok vágnak neki velem a sétának, akik úgy érzik, hogy elakadtak: egy idő óta körbe-körbe járnak, mindig visszajutnak oda, ahonnan elindultak, mint a hómezőn, ahol nem látni igazodási pontot. A séta több mint tízezer lépése során azt az egyet keressük, amelyik kivezet ebből a körből.

A Sétálj velem tizedik évében elérkezett az idő, hogy átadjam a stafétát. Ezer sétálóval tízezer kilométeren megtett tizenkétmillió lépés után megtanítalak rá, hogyan kövesd a példámat.

A közösséget mindenképpen elviszem ebből a huszonnégy hétből. Az az első hétvégén már úgy összeállt és a huszonnégy héten át nem bomlott, hanem ha lehet, akkor még szorosabbra épült a köztünk lévő közösség.

Nagyon nagyon sok mindent adtunk egymásnak.

Valda Noémi

Ahogy teltek a hetek, láttam rengeteg sétát, ahogy Gyuri sétált valamelyikünkkel és az volt bennem, hogy ezt én hogy fogom megtanulni? Mennyi csoda történik itt, de ezt én soha nem fogom tudni. Aztán pár alkalom után átváltottam abba, hogy ezt lehet, hogy nem, viszont van olyan, amit én tudok ebből.

Bibor Gábor

Amit itt egészen biztosan meg fogtok kapni Gyurinak a bábáskodása alatt, az az, hogy szép lassan ráéreztek arra, hogy kik is vagytok valójában, mi a ti igazi kompetenciátok, milyenek is vagytok.

Mert a milyenségetekkel fogtok majd a leginkább tudni segíteni.

Czapp Enikő

Segítő szakemberként megint léptem egy szintet.

Úgy érzem, egész másképp tudok már a klienseim szemébe nézni, sokkal értőbb, megértőbb és türelmesebb vagyok velük és ezt a rengeteg eszközt, amit itt kaptam, ezt mind, mind az ő segítésükre tudom fordítani.

László Károly

Itt tudsz regisztrálni szerdára

Ha regisztrálsz, elküldöm a linket az interaktív online tájékoztatóhoz. A tájékoztatón választ kapsz a képzéssel kapcsolatos kérdéseidre. Résztvevőként arra is lehetőséged lesz, hogy időpontot foglalj egy közvetlen telefonbeszélgetésre. Ebben felteheted a személyes kérdéseidet, és átgondolhatjátok, hogy mi a legmegfelelőbb következő lépés a számodra.

Kipróbálni 21 órát a 300-ból? Egyetlen hétvége alatt megtapasztalni, mi vár azokra, akik szeptembertől egy egész tanévre beneveznek? Csatlakozni ahhoz az önismereti csoporthoz, aminek legfőbb eszköze az ultrarövid séta? Vagy mielőtt bármibe is belevágnál, szeretnéd megtapasztalni a saját bőrödön, hogy milyen egy séta a serpával?

Minden út vezet valahová. És ez csak három lehetőség a sok közül.