fbpx

Hogyan kerülsz egyre közelebb önmagadhoz azzal,
hogy megtanulsz másoknak segíteni?

Keresed az utadat? Nem érzed már jól magad abban, amit csinálsz, de nem tudod, hogy merre tovább? – Sokan, akik ehhez az útelágazáshoz érnek, azt fontolgatják, hogy segítőként folytatják, de nem mernek belevágni.

„A csapból is pszichomókusok folynak” „Túl sok idő, amíg eljutok addig, hogy ebből éljek” – mantrázzák. Téged is ez tart vissza?

A Szerda esti serpalive találkozás a valódi lehetőségeiddel.

Az online találkozó első része egy 45 perces beavató előadás. Minden alkalommal egy-egy újabb téma. Ingyen tanulhatsz! Néhány cím a sok közül: 

Kérdezéstechnika

Hogyan üzen séta közben a környezet?

A múlttal, vagy a jelennel foglalkozik a serpa?

Egy titkos segítő: a Földanya

Vizualizáció: belső utazás a séta során

Mi az a fedőemlék és hogyan használja a serpa?

A Szerda esti serpalive második részén akkor érdemes részt venned, ha érdekel, hogyan juthatsz 45 perc helyett 195 óra alatt a sétáló coach felnőttképzési tanúsítvány megszerzéséig. A féléves intenzív képzéssel kapcsolatos információk megosztására és a kérdéseid megválaszolására háromnegyed héttől fél nyolcig lesz lehetőség. Akik a live végén komolyan gondolják, időpontot foglalhatnak egy személyes beszélgetésre is.

Az ingyenes LIVE időpontja:
2023. július 5., szerda, 18 óra

Érdekelnek a válaszok? Jelentkezz az élőben zajló, INGYENES LIVE-ra! Tarts velünk!

séta

kilométer

megtett lépés

E-mail cím nem megfelelő
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is. Köszönöm.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Ki tartja a LIVE-ot?

Szia, Haas György vagyok, a sétáló coaching bevezetője Magyarországon.

Serpa, mert tehervivőként kísérem a hozzám fordulókat. Nagyvárosi serpa, mert nem a Himaláján, hanem az önmagukhoz vezető ösvényeken csatangolok velük utcákon, tereken, hidakon át.

Azok vágnak neki velem a sétának, akik úgy érzik, hogy elakadtak: egy idő óta körbe-körbe járnak, mindig visszajutnak oda, ahonnan elindultak, mint a hómezőn, ahol nem látni igazodási pontot. A séta több mint tízezer lépése során azt az egyet keressük, amelyik kivezet ebből a körből.

A Sétálj velem tizedik évében elérkezett az idő, hogy átadjam a stafétát. Ezer sétálóval tízezer kilométeren megtett tizenkétmillió lépés után megtanítalak rá, hogyan kövesd a példámat.

Találkozzunk!