fbpx

Ivánka Zsófia

Kapcsolat

e-mail: zsivanka@gmail.com

Nagyon szeretek sétálni, figyelni, hallgatni, rácsodálkozni széles tájra, rezdülő fűszálra, omló vakolatra – mindig jön valami szembe, ami továbblendít egy gondolatmenetet, vagy amit érdemes lefényképezni az eszemmel, a szívemmel, a telefonommal, vagy mindhárommal egyszerre. Az Instagramon rendszeresen használom a #sétáljmindennap címkét. Amikor nem sétálok, akkor online nyelvórákat tartok, fordítok, egyetemi képzést szervezek – vagy éppen testi-lelki egészségügyi webináriumot nézek, tanulok, olvasok, írok. Budapest és Berlin között ingázva két országban élek, német filozófus társammal is rendszeresen sétálunk, beszélgetünk – sokat tanultam tőle az elmélyült figyelemről, a valódi tiszteletről, az önzetlen, támogató jelenlétről.

Több, mint harminc éve élek krónikus mozgásszervi autoimmun betegséggel, 28 éves koromban pedig onkológiai kezelésekre is kényszerültem. Ekkor kezdtem komolyabban tanulmányozni a betegségek lelki okait. Évekig jártam pszichoterápiára, megtanultam meditálni, tanultam pszichogenetikáról, transzgenerációs öröklődésről, újrajátszási kényszerről és a negatív beidegződéseket felülíró technikákról. Részt vettem agykontroll, traumatérkép készítő és elemző, kvantum-gyógyászati, ultrarövid terápiás és erőszakmentes kommunikáció workshopokon, valamint szereztem egy kvantum-pszichológiai szaktanácsadó szakmát – mindezt angol és kommunikáció szakok abszolválása után.

A Serpaház égisze alatt sikerült az évtizedek során tanultakat rendszereznem és kiegészítenem, új lendületet és további tanulási lehetőségeket kaptam – így egyre biztosabb lábakon állva – sétálva 🙂 – tudok segíteni a hozzám forduló lelki-életviteli terhekkel küzdő érdeklődőknek. Ha úgy érzed, hogy a családdal, barátokkal nem tudod megbeszélni a gondod és pszichológushoz vagy lelkészhez sem vinnéd, sétáljunk!