fbpx

Csák Krisztina

Csák Krisztina portré

Kapcsolat

e-mail: csakk@t-online.hu
telefon: +36 20 366 1603

Az „én időmben” még nem voltak coachok, így egyedül küzdöttem meg az életem problémáival. Mindig is érdekelt az emberi lélek. Orvos szerettem volna lenni, de a sors mást szánt nekem.

Sok mindent tanultam, többek közt keleti és nyugati asztrológiát, energia gyógyászatot, Recall healing módszert. Végül úgy alakult, hogy kerülő úton lettem holisztikus szemléletű segítő.

A Serpa iskolában lettem coach, aki egészséges embereknek segít éppen aktuális életfeladataik 

vagy veszteségeik megoldásában. Nem én mondom meg, hogy mit csinálj és hogyan. Te találod meg önmagadat én csak kísérlek. Amikor valami nem kerek az ember életében jól jön valaki, aki odafigyel rá, akivel megbeszélheti a problémáját, aki nem ítélkezik, aki ha kell hallgat, ha kell kérdez és minden adottságát és tanult eszközét felhasználja arra, hogy segítsen felismerni a lényeget és megtalálni az utat, ami megnyugvást hoz. Kiegyensúlyozott megelégedett ember lettem, de nem felejtettem el az utat, ami ide vezetett. Hosszú ideig a világ tizedik legnagyobb egészségügyi multijának itthoni képviselőjeként gyakoroltam a vállaltvezetést, foglalkoztam emberekkel és az üzlettel. Ezek a tapasztalataim segítenek eligazodni az üzleti élet, a karrier, a kiégés, és a siker dolgaiban. Kutatom, tanulom a betegségek lelki hátterét, a megértést és a gyógyulás lehetőségét. Nőként, családanyaként kerestem a kivezető utat a szorongásból, a kishitűségből, és felfedeztem az önbecsülés és siker örömét a magánéletemben is. Én már megtaláltam a magam útját, gyere velem, segítek, hogy neked is sikerüljön. Ideje átgondolni és újratervezni a jövődet. Tegyük olyanná az életedet amilyennek megálmodtad. Induljunk el a változás útján együtt, melletted leszek. A beszélgetés alatt a középpontban te leszel és az a kérdés, amit magaddal hozol. 

Szánd magadra ezt az időt, gyere, és beszélgessünk. 

Biztos kezekben leszel és ígérem, hogy elérjük, amit a legfontosabbnak tartok a beszélgetésünkben: „Menj könnyebb szívvel, mint ahogy jöttél!”