fbpx

Bogár Mónika Maya

Kapcsolat

e-mail: maya@bogarmaya.hu
telefon: +36 30 824 6186
további elérhetőségek: linktr.ee/bogar.maya

A coach képzés egy hosszú, közel 10 éves önismereti úton „talált meg” 2018-ban. Ez előtt tanultam energia gyógyászatot, asztrológiát, családállítást, OH kártya instruktor vagyok és részt vettem pszichodráma csoportban is. Ez az út szükséges volt ahhoz, hogy magamat megismerve, türelemmel és belátással forduljak a fejlődés irányába. Ez a sokszínű tapasztalat támogatott abban, hogy azóta segíteni tudjam a hozzám fordulókat. Fontosnak tartom, hogy 18 éve vagyok szülő, ami szerintem a legjobb és legintenzívebb önismereti tréning. Vallom, hogy kellő önismeret nélkül nem létezik jó segítő, coach.

Hiszek a módszerben és az emberekben, ezért lettem segítő szakember. A bizalom kialakítását, az erőforrások felkutatását, az önismeret és az önbizalom erősítését igyekszem támogatni. Célom, hogy a kliens higgyen magában, a megoldásban, a kiútban. Óvó, értő figyelemmel, alkalmazkodással kínálom az eszközöket (life-, karrier-, art- coaching, asszociációs eszközök: OH kártya, Points of You, séta). Az elmúlt években nemcsak a magánszférában, de az üzleti szférában tevékenykedtem vezetőként, well-being keretében karrier coachként, vagy például a Műegyetem Állásbörzéjén rapid coaching keretében segítőként.

2022 ősze óta vagyok a Serpaház tanulója, a szakmai kíváncsiság hozott ide. Vágytam rá, hogy a „nagyvárosi serpaság” eszközeivel szélesítsem az eszköztáramat, hogy együtt sétálhassunk, fejlődhessünk. Inspirál a módszer, a szabadság, és az a fajta megnyílás, szárnyalás, amit a szabad levegő nyújtotta körülmények és a módszer hoznak/hozhatnak nekünk.

Szeretettel várom a magukat megismerni kívánó klienseket, akik kíváncsisággal és nyitottsággal néznek az ismeretlen helyzetekre, a változásra, az erőforrásaik előhívására. Szívügyem az önismeret, az újrakezdés, a reziliencia, ezek fejlesztése. Örömet okoz a közös munkában a játékosság, a mélység, a sokszínűség, és persze a humor elengedhetetlen. A közös utunk Rólad szól, Neked szól…