fbpx

A Serpaház legújabb képzése

Serpaház Facebook Akadémia

Gondolkodtál már azon, hogy amint készen állsz sétáló coach-ként a tudásoddal segíteni az embereket, vajon ők hogyan fognak rád találni? Hogyan és honnan lesznek majd ügyfeleid, akik örömmel dolgoznak veled és fizetnek a szolgáltatásaidért? 

Van megoldás, ha hajlandó vagy nyitni az online marketing felé, azon belül is a Facebook hirdetések irányába. Ne aggódj, ez korántsem olyan nehéz, mint elsőre tűnik, és egyáltalán nem kell nyomulnod! 

A legjobb helyen vagy, ha ilyen gondolataid vannak…

u

Hogyan tudnék több új ügyfelet szerezni?

u

Akkor is lehetek sikeres, ha nem akarok nyomulni?

u

Hogyan tudnám magam ismertebbé tenni, ha nincsenek kapcsolataim?

u

Ha még az életben nem csináltam semmilyen hirdetést, akkor is lehetek jó benne?

u

Milyen gyorsan tanulhatom meg a Facebook-ot üzleti szempontból használni, ha eddig nem így tekintettem rá?

u

Nekem nincs több hónapom megtanulni egy új szakmát, akkor is tudok olyan hirdetéseket csinálni, amik hatékonyak?

u

Szükségem lenne rá, hogy valaki mindent megmutasson, vajon ez lehetséges?

Itt a megoldás, összeraktuk neked a Serpaház Facebook Akadémiát!

55 videóban minden, amit tudnod kell a sikeres hirdetéshez

1

Beiratkozol a képzésre

2

Megnézed a videókat

3

Sikeresen hirdethetsz!

Mit ad neked a képzés?

Amellett, hogy rengeteget spórolhatsz!

Azért hívtuk életre ezt a képzést, hogy megbízható forrásból, összeszedetten, egy helyen megkaphass mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeresen tudd építeni a praxisod hirdetések segítségével. 

Az internetről nehéz lenne mindezt a tudást összegyűjteni, és amellett, hogy roppant időigényes folyamat lenne, abban sem lehetnél biztos, hogy amit olvasol, az valóban helytálló. Mi megkerestük neked azt a szakembert, aki lassan egy évtizednyi hirdetési tapasztalattal a háta mögött érthetően és gyakorlatiasan képes átadni neked azt, amit tudnod kell. 

Nem vitás, hogy a hirdetéskezelés ma már egy külön szakma, ahogy az sem, hogy ha jövedelmező vállalkozást építenél a sétáló coaching tudásodra, akkor ahhoz a hirdetéseket is segítségül kell hívnod. A rengeteg felmerülő kérdésre viszont, amikkel ezen a ponton szemben találnád magad, már készen állnak a válaszok, csokorba gyűjtve! 

Egy fontos felismerés…

A hirdetéskezelés egy külön szakma

A Facebook hirdetések menedzselése az utóbbi évek során olyan szakfeladattá vált, amit a sikeres szolgáltatók előbb-utóbb kiszerveznek. Erre kényszeríti őket az a tapasztalat, hogy a kreatívok elkészítésétől a megfelelő célcsoportok kiválasztásán és tesztelésén keresztül a szükséges módosítások végrehajtásáig, a költségek optimalizálásáig, a Facebook algoritmusok és feltételek gyakori módosításának követéséig annyi feladatot rónak rájuk, amennyi nem fér bele az idejükbe, ha a klienseikkel való kapcsolatra, a praxisépítésre, a szakmai fejlődésre fókuszálnak, miközben saját családjukra és szükségleteik kielégítésére is időt és figyelmet szeretnének fordítani.

Megoldunk egy nagy problémát

Ha nem tudsz még hirdetéskezelőt megfizetni…

A szakértők havi díja minimum havi 80-120 ezer, néha 200 ezer Ft is lehet, ami évi 1-2 millió Ft költséget jelent. Ennek a plusz költségnek a hirdetési költségeken felüli vállalást a segítő szakmában dolgozók közül kevesen engedhetik meg maguknak.

Ennek az ellentmondásnak a feloldásra született a Serpaház Facebook Akadémia, amely lépésről lépésre tanít meg arra, hogy hogyan veheted kezedbe saját posztjaid önálló menedzselését hatékonyan. 

A tanfolyam értéke nemvitásan több százezer forint, hiszen a megtakarítás jóval több ennél.

Milyen tudást kapsz a képzéssel?

Egyedülálló képzés, segítő szakmára fejlesztve

A több, mint harminc témát feldolgozó, 55 db 5-20 perces videós tanfolyam apró lépésenként vezet a teljes kezdőtől a professzionális szintig, miközben Kovács-Somogyi Szilvia Facebook szakértővel, a tanfolyam létrehozójával a résztvevők havi egy ingyenes kérdezz-felelek online konzultáción is részt vehetnek, továbbá tagjaivá válnak annak a zárt Facebook csoportnak, amelyben egymást is támogathatják a tanulási folyamat során.

Online tanulhatsz, saját tempódban

A videók gyakorlatiasak, mindent látsz a létrehozás folyamatában is

Érthető és könnyen befogadható

Minden fontos témához pontos útmutatót kapsz

Folyamatos frissítések

Havi kérdezz-felelek lehetőség

Zárt csoport a tanulás támogatására

Melyek a képzés témakörei?

Technikai alapok, felületek és mérések

A képzés első részében, tekintettel arra, hogy akár teljesen kezdőként is nekivághatsz a videóknak, részletes betekintést kapsz az alapokba. Milyen felületekkel találkozhatsz, amikor az üzleti Facebook oldaladat kezeled vagy a hirdetéseidet hozod létre? Hogyan néz ki egyáltalán a hirdetéskezelő felülete? Milyen lehetőségek vannak az eredmények mérésére és hol hlátod őket? Számtalan kérdés merülhet fel azelőtt, hogy az első hirdetésedet létrehoznád, és itt garantáltan megkapod a válaszokat!

Kampányok felépítése, típusai és konkrét beállításai

Az alapok után alaposabban megismerheted a hirdetési kampányok típusait. Kiderül, hogy egyáltalán mit lehet hirdetni, milyen céllal indíthatsz kampányokat, hogy épül fel maga egy hirdetési kampány, és milyen beállításokkal lehetnek az egyes kampányok sikeresek. A legegyszerűbb bejegyzés hirdetésektől, esemény hirdetésektől a komplexebb hirdetési kampányokig mindenhez kapsz segítséget és útmutatót. Akár több követőt szeretnél az oldaladhoz, akár email listát építenél, akár új ügyfeleket szeretnél szerezni, mindenhez kapsz megoldást. 

Különféle célzási és célközönség lehetőségek

A sikeres kampányok egyik kulcsfontosságú eleme, hogy a jó közönséget találd meg. Ehhez megismerheted, hogy pontosan milyen célzási lehetőségeket rejt a Facebook, milyen célközönségeket lehet létrehozni akár a Facebook oldaladhoz, weboldaladhoz kapcsolódóan, de megnézheted a legjobban működő beállításokat, és számos olyan tippet is, amikkel újra el tudod érni azokat, akik potenciális ügyfeleid lehetnek. Talán nem is gondolnád, mennyire sok különböző célzást rejt a Facebook!

Költségek és költségkeretek legfontosabb tudnivalói

Talán a költségkeret az a kérdés, ami a leginkább lázban tartja a hirdetőket, legyenek kezdők vagy profik, ezért ezzel a témakörrel kapcsolatban is sok-sok segítséget és gyakorlati példát kapsz. Megtudhatod, milyen költségkeret típusok közül választhatsz, és hogyan számold ki a megfelelő költségkeretet egy kampányhoz.

Kampányok felépítése, típusai és konkrét beállításai

Ez az a rész, ami után képes leszel te magad is jó minőségű hirdetéseket készíteni, szövegekkel, képekkel együtt. Megtudhatod, mire figyelj a hirdetés elkészítésénél, hogy az jól működjön, és tippeket is kapsz, honnan inspirálódj, vagy milyen szoftver segíthet, hogy grafikusi szintű képeket készíthess akkor is, ha nincs igazán érzéked ehhez.

Fiókbiztonság, védekezés a feltörések ellen és segítségkérés a Facebooktól

Tudjuk jól, hogy sok hír, esetleg rémhír kering azokról az esetekről, amikor valaki pórul járt az oldala feltörésével, ezért ebben a témakörben is alapos tudást kapsz, és tippeket láthatsz arra vonatkozóan, hogy hogyan óvd meg a fiókodat a feltöréstől. 

Nézz meg egy részletet a képzésből, amelyben megismerkedhetsz a kampányok típusaival!

videó

témakör

évnyi tapasztalat

Kitől fogsz tanulni a képzésben?

Tapasztalt szakembert választottunk!

Kovács-Somogyi Szilvi 13 éve dolgozik a marketing világában és 2015 óta foglalkozik Facebook hirdetésekkel is. Több tucat hirdetési fiók és több tízmilliós hirdetési büdzsé kezelése alapján valóban gyakorlatias segítséget tud nyújtani neked abban, hogy el tudj igazodni a hirdetések készítésének világában. Szilvi mindig is kisvállalkozói környezetben élt a hivatásának, és érezhető a lelkesedése nemcsak a munkája, de a tudás átadása iránt is. 

Mennyibe kerül a képzés?

A tanfolyam és ingyenes konzultáció értéke nemvitásan több százezer forint, hiszen a megtakarítás jóval több ennél.

⭐ 6 hónap hozzáférés az Akadémiához – Értéke: 90.000 Ft

⭐ 6 konzultáció kiscsoportos formában – Értéke: 6×20.000 Ft, azaz 120.000 Ft

⭐ Zárt Facebook csoport tagság fél évre, kérdezési lehetőséggel – Értéke: 6×10.000 Ft, azaz 60.000 Ft

⭐ Hozzáférés a frissítésekhez a képzés anyagában – Értéke: nehezen megbecsülhető 🙂

Értéke összesen: 270.000 Ft

Serpaház Kedvezményes Ár: 78.000 Ft

A hozzáférésed lejártát követően is dönthetsz úgy,  hogy jelképes, havi 5000 forint tagdíjjal továbbra is szeretnéd a hozzáférés a videós adatbázishoz, az ingyenes havi konzultációkhoz és a zárt Facebook csoporthoz, így minden hónapban több értéket kapsz, mint amit befektetsz!

Belevágnál te is a hirdetések készítésébe?

Kattints a lenti kék gombra, és már mutatjuk is neked azt az űrlapot, amit kitöltve meg tudod rendelni a képzést.

Maradt még kérdésed?

Hogyan tudom megvásárolni a videót?

A Kérem a képzést gombra kattintva átirányítunk a megrendelő űrlapra, ahol az adataid megadásával le tudod adni a megrendelésed. Jelenleg átutalással tudod rendezni a képzés díját.

Mikor és hogyan kapom meg a hozzáféréseket a képzéshez?

A sikeres átutalást követő 24 órán belül megkapod a hozzáférést a képzéshez. Egy saját, zárt taulói fiókon keresztül tudod majd nézni a videókat, amelynek létrehozásáról emailben értesítést kapsz.

Akkor is érdemes jelentkeznem a képzésre, ha teljesen kezdő vagyok és soha nem hirdettem?

Abszolút, a képzés egy technikai bevezetővel indul azok kedvéért, akik még soha nem találkoztak a Facebook üzleti felületeivel, így alaposan megismerhetsz minden felületet lépésről lépésre.

Tartok tőle, hogy nem fogok boldogulni a technikával. Mennyire részletes a képzés?

A képzés során végig képernyőfelvételeket nézhetsz meg, azaz minden leckében pontosan látod, mikor mi történik, hova kattint az oktató, miért teszi ezt és mi lesz annak az eredménye. A videókat pedig akárhányszor megnézheted, sőt a sebességét is tudod állítani akár 1x-es alá, így biztosan megadévá tudod tenni a technikai részleteket is.

Nem akarok nyomulós hirdetéseket csinálni. Akkor is jelentkezhetek?

Ez a képzés éppen abban segít, hogy a kezedbe adja a lehetőségeket, amelyeket utána úgy variálsz, ahogy neked kényelmes. A szövegeket és a képeket is képes leszel egyedül elkészíteni, így olyan stílusú, hangulatú szöveget és képet készíthetsz, ami neked még önazonos és vállalható. Nem kell nyomulnod, de ismertebb lehetsz, és ezt kár lenne kihagynod. 

Ha elakadok valamivel, kérdezhetek?

Természetesen, a képzéshez egy zárt csoportot és havi ingyenes, online élő konzultációt is biztosítunk, így hozhatod a kérdéseidet, amikre pontos válaszokat kapsz.